Sammenlign og finn billige billån

Her kan du enkelt sammenligne billån for bilkjøp. Sammenlign billån fra de største norske långiverne og se rangeringer og vurderinger fra tidligere kunder som har lånt billån. Du kan låne opp til 600 000 kr til bilkjøp og billånet betales vanligvis ut innen noen dager etter at du har sendt inn søknad og blitt godkjent.

  • Långivere
  • Lån
  • Rente
  • Maksimale
  • Betaling
  • Forbrukslån
  • fr 14,5%
  • 100 000 kr
Med Collector stort lån kan du låne opp til 100 000, og du har en full ti år på seg til å tilbakebetale lånet. For din egen beskyttelse, får du en tre-måneders lån forsikring for gratis når du registrerer et lån. Lånet du leter etter enkelt på Internett, og du får svar m

Å tenke på ved billån

Å inngå et billån kan være en nødvendig måte å få råd til å kjøpe ny bil på. Det er imidlertid viktig å tenke på at billån skal betales tilbake en gang og at den forventede verdireduseringen av bilen gjør at du trolig ikke får like mye penger for bilen hvis du skulle selge den. Lån derfor aldri billån hvis du ikke er helt sikker på at du kan klare nedbetalingen hver måned uavhengig av om du selger eller beholder bilen.

Hvis du ikke klarer nedbetalingen på billån vil det resultere i en årlig strafferente på 24-30% og et lovfestet purregebyr på 60 kr. Nøyaktige forsinkelsesrenter finner du på de respektive långivernes hjemmesider. Har du ikke mulighet til å betale tilbake ditt billån, til tross for forsøk på kontakt og påminnelser, sendes saken videre til inkasso, noe som resulterer i et inkassogebyr på 180 kr. Kan du fortsatt ikke betale tillbake billånet til tross for inkasso så sendes saken videre til Statens innkrevingssentral, noe som resulterer i et begyr på 640 kr og eventuelt 600 kr ytterligere for hvert år Statens innkrevingssentral behandler saken. Uteblir nedbetalingen av ditt billån registreres det som en betalingsanmerkning hos kredittopplysningsbyråene, noe som påvirker kredittverdigheten din negativt i minst 3 år.

Långiverne vi sammenligner mellom håndterer sine krav i samsvar med gjeldende norsk lovgivning og i tråd med god inkassosed.


små snabba smslån

Ett tillfälligt lån utan prövning

En önskan om att kunna få ett sms lån utan kreditprövning breder ut sig bland folket. Orsakerna varierar, men många vill ha en möjlighet att få ett lån som ej syns på UC. Om du är rädd för fler uc kan du idag hitta flera möjliga lån. Däremot är det betydligt svårare, för att inte säga helt omöjligt, att hitta ett lån utan kreditprövning. Anledningen till detta är inte att långivarna har blivit ovanligt stränga, utan på att de helt … Läs mer